Amitech Impex, Echipamente de Pompare Industriala

021 367 2766 0722 324 181 office@amitech.ro

Amitech Impex® este Importator de Pompe Industriale.

Amitech Impex S.R.L. este o firma cu capital integral romanesc.

Ne-am infiintat in anul 2000 si avem ca obiect principal de activitate servicii si vanzare de echipamente industriale pe piata romaneasca.

Detinem certificat de inregistrare a marcii (Amitech) la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Suntem importator autorizat de catre producatorii europeni sa comercializam si sa oferim service pentru electropompe pe tot teritoriul tarii. Asiguram reparatii de electropompe in service autorizat.

Principalele echipamente vandute sunt pompe industriale pentru toate tipurile de lichide. Toate pompele industriale importate sunt, in principal, de productie Italia, iar producatorii sunt certificati ISO9001:2015. Amitech Impex este, de asemenea, firma certificata ISO9001:2015. Partenerii nostri europeni sunt producatori de pompe industriale cu experienta indelungata in fabricarea echipamentelor de pompare cu aplicatii in foarte multe domenii. Electropompele sunt insotite de declaratie de conformitate CE, manual tehnic original si traducere in limba romana si orice alte documente obligatorii pentru echipamentul respectiv, in functie de aplicatie.

Clientii principali carora ne adresam sunt municipalitatile, industria, sectoarele de agricultura si irigatii. Asiguram consultanta, vânzare, asistenta tehnica la punerea in functiune si service pentru toate echipamentele comercializate de firma noastra. Toate electropompele sunt fabricate respectand standardele, directivele si normele CE, sunt produse de inalta calitate si durabile in timp, destinate pentru functionare in conditii grele, iar piesele de schimb utilizate pentru aceste echipamente sunt intotdeauna componente originale, de calitate.

Suntem importator al urmatoarelor produse industriale standard:

  • pompe submersibile pentru puturi / foraje si pentru ape reziduale
  • pompe centrifuge pentru apa, lichide alimentare, lichide corosive şi foarte corosive, etc.
  • pompe dozatoare, pompe cu roti dintate, pompe cu membrana, pompe cu piston
  • pompe cu surub
  • pompe de vid cu inel de apa, pompe de vid cu ulei
  • grupuri de pompare ape menajere si grupuri de pompare antiincendiu
  • suflante
  • pompe manuale si electrice pentru butoi
  • motoare electrice, clasa de eficienta IE2, IE3
  • mixere pentru ape reziduale
  • toate tipurile de vane, electrovane, robinete industriale
  • ventilatoare industriale
  • echipamente de automatizare, monitorizare si control pentru pompe (tablouri electrice)
  • plutitori electrici si alte accesorii utilizate in instalatiile de pompare

La cerere, se ofera electropompe in variante constructive pentru aplicatii speciale; aceste variante se ofera doar la cerere.

Fabricam postamente din fonta sau otel inoxidabil, in functie de aplicatie, pentru pompe si grupuri de pompe.

Ne straduim continuu sa fim un partener de incredere in rezolvarea cerintelor dumneavoastra legate de pomparea oricaror tipuri de lichide, oferindu-va cele mai bune solutii, servicii si echipamente pentru aplicatiile industriale. Suntem oricand disponibili pentru a va oferi consultanta pentru orice nelamuriri aveti in domeniul pomparii apei, raspundem cu rapiditate la solicitari si suntem flexibili – oferim reduceri de pret, in functie de cantitatile de produse cumparate, modalitati de plata avantajoase si termene mari de plata dupa livrarea produselor pentru clientii fideli. Scopul final este multumirea clientilor fata de colaborarea cu noi si de produsele achizitionate.