Pompe centrifuge. Pompe submersibile 021 367 2766

office@amitech.ro

Pompe centrifuge cu dublu flux: se utilizeaza in irigatii, alimentari cu apa potabila si industriala, aplicatii civile si industriale, instalatii antiincendiu, mine, constructii etc.
In versiunea standard, pompele cu dublu flux sunt destinate vehicularii apei curate sau uşor murdare pana la temperaturi de 90°C. La cerere, pot fi furnizate configuratii speciale pentru vehicularea diverselor lichide şi la temperaturi pana la 160°C.
Pompele pot fi echipate cu etansare mecanica sau cu etansare moale cu snururi din teflon grafitat.
Pompe centrifuge orizontale cu dublu flux cu racordurile de aspiratie şi refulare şi picioarele de sustinere integral turnate in semicarcasa inferioara. Aceasta varianta constructiva permite indepartarea partii rotative pentru inspectie şi reparatie doar prin scoaterea semicarcasei superioare, fara a deranja aliniamentul, conductele, etc. Pompele, cand sunt corect instalate şi exploatate, functioneaza timp indelungat fara probleme.

Rotorul radial dublu aspirant este fabricat pentru datele de functionare furnizate pentru fiecare aplicatie. De asemenea cu inele de uzura, la cerere.  La aceste rotoare radiale, incarcarea axiala este in mare parte echilibrata.  Flansele de prindere sunt fabricate conform DIN, ISO, BS sau ANSI, in functie de cerinte.

Pompa este echipata cu rulmenti si sistem de lubricare. Rulmentul din interior este pozitionat in corpul lagar pentru a permite inlocuirea rapida, fara a scoate rotorul sau jumatatea superioara.

Fabricat de Ebitt sub licenta Calpeda

calpeda

 

 

 


Domenii de funcţionare:

Debite = 20 ÷ 3500 m3/h;
Inălţimi de pompare = 180 ÷ 4 mCA;
Puteri motoare = 0.75 ÷ 1500 kW;
Turaţii = 1000, 1450, 2900 rpm.

Condiţii de funcţionare:

Temp. lichid pompat = max. 120 grade Celsius;
Natură lichid pompat = apă curată, diverse lichide compatibile cu materialele pompei.

Materiale pompe:

fontă înalt aliată, oţel inoxidabil, bronz.

Domenii de utilizare:

Pompe centrifuge cu dublu flux:  se utilizează în irigaţii, instalatii de drenare, alimentări cu apă potabilă şi industrială, aplicaţii civile şi industriale, instalaţii antiincendiu, etc.

model-scp-1348756206630

 

 

 

 

 

.