Pompe centrifuge. Pompe submersibile 021 367 2766

office@amitech.ro

Pompe centrifuge de proces

salvatore

 

 

 

 

 


Domenii de funcţionare:

Debite = 2 ÷ 2600 m³;/h;
Inălţimi de pompare = 150 ÷ 2 mCA;
Puteri motoare = 0.37 ÷ 550 kW;
Turaţii = 980, 1450, 2900 rpm.
Echipare cu motoare Anti-Ex pentru lichide inflamabile.

Norme:  EN 22858 – 25199 – PN 16

Construita conform EN 25199, a fost proiectata sa echilibreze incarcarile axiale si radiale pe arbore, reducandu-se temperaturile de lucru.

Executie modulara.  Pentru fabricarea intregii game de pompe (monobloc, cu corp de legatura si pe postament) sunt necesare doar trei corpuri lagar si 6 corpuri de legatura.  Postamenti supradimensionati asigura stabilitate foarte mare;  executia cu corp de legatura elimina problemele legate de aliniamentul pompa-motor.

Acelasi tip de corp lagar se utilizeaza pentru pompele cu rotori deschisi, inchisi sau vortex.

Pompa este furnizata cu cuplaj, motor electric si placa de baza.  Poate fi utilizata de la cele mai simple aplicatii cu lichide agresive pana la cele mai dificile aplicatii cu solide in suspensie, temperature inalte, greutati specific si vascozitati mari.  Presiunea maxima de functionare este 16 bar, dar poate atinge si 20 bar, cand se pompeaza lichide neagresive.  NPSH-ul este foarte mic.

Pot fi echipate cu rotor:  inchis, deschis sau vortex, in aceeasi carcasa de pompa.  Este prevazuta cu o toleranta intre rotor si inelul labirint din spatele rotorului.

In functie de solicitare, pompa poate fi echipata cu etansare mecanica sau cu etansare moale.  Pentru o mare varietate de lichide, se pot monta etansari din materiale de executie compatibile cu lichidul pompat.

Condiţii de funcţionare:

Temp. lichid pompat = – 50°C ÷ + 280°C;
Natură lichid pompat = lichide curate corosive.

Materiale pompe centrifuge de proces:

oţeluri inoxidabile înalt aliate

Domenii de utilizare:

Industria chimică şi petrochimică, siderurgică, farmaceutică, celulozei şi hârtiei, textilă, etc.  pentru pompare lichide cu gaze dizolvate si conditii critice de aspiratie.

 

Model: RNS / RKNS

chimie-rns-rkns-1348758939990

 

 

 

 

.