Pompe centrifuge. Pompe submersibile 021 367 2766

office@amitech.ro

Pompe centrifuge monoetajate Saer Elettropompe:  se utilizeaza in alimentari cu apa potabila si industriala, aplicatii civile şi industriale, instalatii antiincendiu, irigatii, golire bazine, etc.
saer

 

 

 

 


Domenii de functionare:

Debite = 2 ÷ 2600 m3/h;
Inăltimi de pompare = 150 ÷ 2 mCA;
Puteri motoare = 0.37 ÷ 550 kW;
Turatii = 980, 1450, 2900 rpm.
Echipare cu motoare Anti-Ex pentru lichide sau medii inflamabile.

Condiţii de funcţionare:

Temp. lichid pompat = max. 120°C;
Natură lichid pompat = lichide curate necorosive.

Materiale pompe centrifuge:

fontă înalt aliată, bronz, otel inoxidabil

Solutii constructive pompe centrifuge monoetajate:

  • Pompe centrifuge monoetajate orizontale cu rotor inchis si etansare mecanica
  • Pompa centrifuga monobloc, monoetajata, in-line cu rotor inchis si etansare mecanica

Caracteristici constructive pompe centrifuge: corp pompa cu dimensiuni si performante conform standard EN733, cu rotor inchis echilibrat dinamic. Arbore pompa centrifuga complet din otel inoxidabil, rulmenti gresati, flanse UNI EN 1092-2.

Seriile de electropompe IR şi IR4P pot fi montate în poziţie orizontală, înclinată sau vertical (dar nu cu motorul dedesubt), în funcţie de condiţiile din instalaţie.  Conductele de aspiraţie şi refulare nu trebuie să transmită tensiuni la pompă/electropompă datorită greutăţii proprii şi/sau transmiterii căldurii, cu riscul posibil de scurgere de lichid sau defectare a pompei. Din acest motiv, conductele trebuie ancorate şi sprijinite adecvat.  Conducta de aspiraţie trebuie întotdeauna perfect etanşeizată să nu permită pătrunderea aerului şi să nu fie poziţionată orizontal, ci trebuie întotdeauna înclinată ascendent spre racordul de aspiraţie al pompei.  Pe de altă parte, în caz de funcţionare înecat, conducta de aspiraţie trebuie să aibă pantă descendentă spre racordul de aspiraţie al pompei.

Exista varianta de pompa cuplata direct cu motor electric asincron cu ventilaţie exterioară printr-un cuplaj elastic, montate pe placă de bază.

Motorul şi rotorul pot fi scoase fără a demonta pompa din instalaţie.  Pompa trebuie instalata cat mai aproape posibil de punctul de aspiratie.

La cerere, se fabrica versiuni speciale: materiale constructive, diferite materiale pentru etansari mecanice, tensiuni speciale, frecventa 60 Hz.

monoetajate-ir-1348753859521 monoetajate-ncbz-m-1348753859522 monoetajate-mg-1-1348753859510

 

 

 

 

 

.