Pompe centrifuge. Pompe submersibile 021 367 2766

office@amitech.ro

Pompe submersibile:  se impart in doua mari categorii, in functie de aplicatie

Pompe de fabricatie Saer Italia (certificate ISO9001:2008) pentru puturi cu diametre de 4” sunt echipamente sigure, proiectate sa functioneze multi ani fara a necesita intretinere, cu conditia sa fie instalate corect si sa fie corespunzator protejate in functionare.
O electropompa este compusa dintr-o pompa centrifuga cuplata direct la un motor electric submersibil; conexiunea intre partea rotativa a motorului electric si cea a pompei se face printr-un cuplaj canelat sau, in anumite cazuri, prin cuplaj cu pana.
Pompa se poate cupla la toate motoarele electrice standard NEMA si da performante foarte bune.

Motoarele electrice submersibile sunt rebobinabile.
Electropompele submersibile SAER sunt destinate ridicarii, presurizarii si distributiei apei in aplicatii civile si industriale, umplere rezervoare, sisteme antiincendiu si sisteme de spalare, irigatii, pompare apa din cisterne si bazine naturale.
Sunt destinate pomparii lichidelor curate, neabrazive, neexplozive si neagresive chimic.
Cele mai multe electropompe SAER pot functiona in pozitie inclinata sau orizontala, ceea ce este un avantaj in sistemele tehnologice. Se utilizeaza in sisteme de crestere a presiunii in apeducte, domeniu rezidential, spitale, procese industriale, racire, conditionare aer, spalare, irigatii, stingere incendii, etc.

Solutia cu conducte permite utilizarea optima a caracteristicilor instalatiei, cum ar fi:
– puturi cu nivel dinamic scazut, cu carcasa de aspiratie verticala, pentru scaderea nivelului de aspiratie.
– puturi cu continut de nisip, cu carcasa de aspiratie verticala, cu sau fara filtru.
– bazine artificiale sau naturale, cu carcasa de aspiratie in pozitie verticala, orizontala sau inclinata, cu sau fara supapa de fund.
– sisteme existente, cu corpul de refulare in pozitie orizontala sau verticala, pentru inserarea usoara pe conductele existente.

Pentru namol se utilizeaza la abatoare, industrii, constructii, statii de epurare, irigatii, minerit, centrale electrice, rafinarii, domeniu naval, etc.