Pompe centrifuge. Pompe submersibile 021 367 2766

office@amitech.ro

Pompe submersibile pentru ape reziduale și namol

de fabricatie Zenit Europe – Italia

Gama de pompe submersibile include: pompe submersibile cu rotor retras (Vortex), cu rotor deschis monocanal sau multicanal, cu rotor inchis monocanal sau bicanal, pompe cu tocator, cu rotor deschis acoperit cu Vulkollan (poliuretan cu rezistenta mare la uzura prin abraziune), pompe pentru lucru in conditii foarte grele (mine, industria ceramica, etc.).

In functie de model, pot fi echipate cu:  protectie termica (bi-metal) in interiorul statorului, condensator in capacul motorului, condensator de pornire prevazut in tabloul electric, protectie la suprasarcina, plutitor electric.  Se livreaza cu tablou electric complet echipat.

Pompe in constructie ANTIEX pentru aplicatii speciale.

La cerere, exista pompe cu camasa de racire a motorului electric (“cooling jacket” inchisa sau deschisa) la varianta de montaj in camera uscata (este posibila montarea pompei si in pozitie orizontala).  Etansarea mecanica se spala printr-un circuit de apa din exterior.

Avantaje pompe submersibile: consum redus de energie electrica, durata de viata indelungata;  pompe profesionale, robuste, executate din fonta turnata sau otel inoxidabil turnat, cu etansare mecanica dubla sau tripla, pentru orice tip de ape reziduale incarcate.

Materiale pentru etansare:  carbura de siliciu, NBR.

Accesorii pentru pompe:  dispozitiv de cuplare rapida (are avantajul ca pompa poate fi scoasa din instalatie fara a goli bazinul).

zenit

 


Domenii de funcţionare pompe submersibile pentru ape reziduale:

Debite = 1 ÷ 1224 m3/h;
Inaltimi de pompare = 60 ÷ 2 mCA;
Puteri motoare = 0.25 ÷ 37 kW;
Turatii = 950, 1450, 2900 rpm.

Condiţii de funcţionare:

Temp. lichid pompat = max. 40 grade Celsius (intermitent 70 grade Celsius);
Diametru particule in suspenie = max. 140 mm;
Numar de porniri / ora = max. 20 in functie de puterea motorului

Tip rotor:

monocanal, bicanal, multicanal, vortex, cu tocător

Materiale de executie:

Pompe submersibile din fontă înalt aliată turnata, oţel inoxidabil turnat, bronz, alamă, policarbonat.

Domenii de utilizare:

Abatoare, industrii, construcţii, staţii de epurare, irigaţii, minerit, centrale electrice, rafinării, domeniu naval, etc.

pentru-ape-reziduale-1348759163250